Vastuullisuus

Me suomalaiset lainaamme maapalloa keskimäärin noin 81 vuoden ajan. Mehiläisemme noin 6 viikon ajan. On kohteliasta palauttaa se seuraaville käyttäjille vähintään yhtä hyvässä kunnossa.

Osaltamme pyrimme edistämään ympäristömme hyvinvointia käyttämällä tuotteissamme vain täysin kierrätettäviä tai hyödynnettäviä pakkausmateriaaleja. Näkemyksemme mukaan polttomerkkaus on ekologisin saatavilla oleva merkintätapa.

Lasipakkaus voidaan hyötykäyttää tai kierrättää uuden lasin raaka-aineeksi. Kartonki on kevyt ja tukeva pakkausmateriaali joka voidaan käytön jälkeen hävittää energiajätteen mukana.

Käytämme personoinnissa WoodSleeve -ohutvanerivyötettä. Vyötteessä käytetty vaneri on PEFC -sertifioidulta suomalaiselta vaneritoimittajalta hankittua, 100% suomalaista koivua. 

Hankkiessamme raaka-aineen sertifioidulta toimittajalta voimme olla varmoja että:

  • Puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä
  • Puu on laillisesti hakattua
  • Puun käyttö suojelee luontomme monimuotoisuuttaa
 

Korpikuusikon Hunajalle on myönnetty PEFC -merkin käyttöoikeus osoituksena pyrkimyksestämme edistää kestävyyttä yritystoiminnassamme.
Lisäksi Korpikuusikon Hunajalle myönnetty Hyvää Suomesta -merkki kertoo kuluttajalle, että tuotteemme on valmistettu suomalaisista raaka-aineista.

VASTUULLISUUS

Pieniä ja suuria tekoja

Menu

Tuotteemme välittää lahjan vastaanottajalle seuraavia arvoja:  laatu, kotimaisuus, puhdas ja monimuotoinen luonto sekä materiaalivalinnat. 

Korpikuusikon Hunaja – Product of Finnish Nature.

Kyllä kiitos

Lähettäkää minulle Korpikuusikon Hunajaa!

Täytä alla oleva yhteystietolomake näytteen lähettämistä varten.