Tarina

Intohimo mehiläisten hoitoon, intohimo uusiutuviin pakkausmateriaaleihin. Niistä syntyi Korpikuusikon autenttinen tarina. Korpikuusikon Hunaja on mehiläistarhaaja Teemu Aittamaan luoma tuoteperhe, jossa pakkausten ulkonäkö ja arvomaailma on keskeisessä roolissa.

Vuonna 2021 Korpikuusikon organisaatiokaavion muodostavat noin 70 mehiläispesää ja 4 000 000 mehiläistä. Korpikuusikon Hunajan nimi pohjautuu Korpikuusikon mehiläistilaan Jokioisilla.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja ekologisia yrityslahjoja jotka edistävät ympäristömme hyvinvointia. Tämän viestin välittäminen on myös tärkeää, 500g lahjapakkauksen vastaanottaja saa samalla mehiläisten tekemän tuotteen jonka eteen on kertynyt 80 000 lentokilometriä – kyllä, kahdesti maapallon ympäri. Oman mehiläispesän hankkinut asiakkaamme lahjoittaa päätöksellään luonnollemme 50 000 pölyttäjää!

Alleviivaamme vastuullisen ja uusiutuvan materiaalin käyttöä pakkauksissamme. Lasi, kartonki ja puu ovat tuotteidemme luontaiset materiaalivalinnat.

Ihmiset

Tunnustukset

Valikko

Tuotteemme välittää lahjan vastaanottajalle seuraavia arvoja:  laatu, kotimaisuus, puhdas ja monimuotoinen luonto sekä materiaalivalinnat. 

Korpikuusikon Hunaja – Product of Finnish Nature.

Kyllä kiitos

Lähettäkää minulle Korpikuusikon Hunajaa!

Täytä alla oleva yhteystietolomake näytteen lähettämistä varten.