Tarina

Intohimo mehiläisten hoitoon, intohimo uusiutuviin pakkausmateriaaleihin. Niistä syntyi Korpikuusikon autenttinen tarina. Korpikuusikon Hunaja on mehiläistarhaaja Teemu Aittamaan luoma tuoteperhe, jossa pakkausten ulkonäkö ja arvomaailma on keskeisessä roolissa.

Vuonna 2021 Korpikuusikon organisaatiokaavion muodostavat noin 100 mehiläispesää ja 5 000 000 mehiläistä. Korpikuusikon Hunajan nimi pohjautuu Korpikuusikon mehiläistilaan Jokioisilla.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja ekologisia yrityslahjoja jotka edistävät ympäristömme hyvinvointia. Tämän viestin välittäminen on myös tärkeää, 500g lahjapakkauksen vastaanottaja saa samalla mehiläisten tekemän tuotteen jonka eteen on kertynyt 80 000 lentokilometriä – kyllä, kahdesti maapallon ympäri. Oman mehiläispesän hankkinut asiakkaamme lahjoittaa päätöksellään luonnollemme 50 000 pölyttäjää!

Alleviivaamme vastuullisen ja uusiutuvan materiaalin käyttöä pakkauksissamme. Lasi, kartonki ja puu ovat tuotteidemme luontaiset materiaalivalinnat.

 

Ihmiset

2015
Korpikuusikon Tarina
Korpikuusikon Hunaja perustetaan 2015
2017
Suomen paras aluehunaja 2017 Hunajamme valitaan yleisöäänestyksellä Suomen parhaaksi aluehunajaksi ja sertifioidaan laatuhunajaksi
Suomen paras aluehunaja
2018
Tampere-talo Pohjoismaiden vastuullisimman kongressikeskuksen, Tampere-talon, katolla asuu 200 000 pölyttäjää.
Tampere-talo x Korpikuusikko
2020
KONE Korpikuusikon Hunajan suurin mehiläistarha löytyy KONEen katolta jossa asuu 8 mehiläisyhdyskuntaa. Mehiläiset tuottavat myös KONEen uniikit liikelahjat.
KONE x Korpikuusikko
Gift Boximme valitaan Euroopan kauneimmaksi Pakkauksemme voittaa European Carton Excellence kilpailun. Tunnustukset myös Luxury Packaging Awards 2020 & Pentawards 2020 kilpailuissa. Kilpailuvideot katsottavissa Youtube -kanavallamme.
Winter Edition Gift Box
Pörriäislive Yle Luonnon Pörriäislive Yle Areenalla 24/7 streamauksella. Pörriäislive perustettiin Finlaysonin katolle Tampereelle. Video Pörriäislivestä katsottavissa Korpikuusikon Hunajan Youtube -kanavalta.
Pörriäsilive kerää 472 815 katselijaa Yle Areenassa.
2021
Clarion Clarion Hotel Helsinki majoittaa myös Suomen korkeimmat mehiläispesät, 78 metriä merenpinnasta.
Clarion Hotel Helsinki x Korpikuusikko

Tunnustukset

Valikko

Tuotteemme välittää lahjan vastaanottajalle seuraavia arvoja:  laatu, kotimaisuus, puhdas ja monimuotoinen luonto sekä materiaalivalinnat. 

Korpikuusikon Hunaja – Product of Finnish Nature.