Pihkavoide

Tuote Pihkavoide Kategoriat , Avainsanat , , ,

Pihkavoiteessamme yhdistyy kaksi luontomme antiobioottista ainetta: kuusenpihka sekä propolis eli mehiläisen kittivaha. Ne tutkitusti tuhoavat haitallisia mikrobeja ja bakteereja, auttavat tulehtuneisiin haavoihin, palovammoihin, ihohalkeamiin, hyttysenpistoihin sekä silsa- ja hiivasieneen.

Pihkavoide on käyössä myös kirurgisten leikkaushaavojen hoidossa, sillä se voi tuhota taudinaiheuttajia tehokkaaamin kuin antibiootit ja päihittää myös lääkeille vastustuskykyiset MRSA- ja enterobakteerit.

Propolis sisältää jopa 300 luonnossa esiintyvää yhdistettä, kuten balsamia, hatrsia, terpeenejä, vahaa ja rasvahappoja. Propolis on voimakkaasti antibakteerinen ainesosa ja tämän vuoksi mehiläiset vuoraavatkin pesänsä propoliksella pitääkseen taudinaiheuttajat kurissa.

Yhdistämällä nämä kaksi luonnon superainetta saamme kompromissittoman voiteen moneen vaivaan. Pihkavoiteemme muut ainesosat ovat luomukookos- ja pellavansiemenöljy, mehiläisvaha sekä olus oil joka sisältää kasveista puristettua öljyä. Öljyjen rasvahappojen triglyseridit pehmentävät ja siloittavat ihoa.

Biohajoavan Sulapac -pakkauksen kansi personoitavissa.

Tuote on kirjepostitettava ja valmistettu Suomessa.

 

Pihkavoide media